16 – 20 april
Resa till Vattenfalls vindkraftspark PyC, Pen y Cymoedds, i Wales & besök på Energy UK i London

Vi besöker Vattenfalls vindkraftspark PyC i Wales, Pen y Cymoedds, och den fantastiska nationalparken intill – Brecon Beacons, Shakespeares Stratford upon Avon inkl. museibesök. Vi avslutar i London med information om både Vattenfalls verksamhet på de brittiska öarna och information från Energy UK om förutsättningar för elmarknaden i England.

Observera att var och en bokar och betalar sin egen flygresa till och från London Heathrow.
Vi föreslår att ni bokar SAS från Arlanda 16/4 kl. 11.15 som landar på Heathrow kl. 12.55 (vi beställer bussen i anslutning till detta flyg) med retur 20 april från Heathrow antingen 18.05 eller 21.05. Eller om ni vill resa hem senare.

Programmet ser i stort sett ut som följande:

Dag 1 söndag:
Ankomst Heathrow, buss em. till Wales, inkvartering och middag.

Dag 2 måndag:
Efter frukost ger vi oss av med bussen till studiebesöket på vindkraftsparken, besöket avslutas med lunch. På eftermiddagen far vi vidare till ett whiskydestilleri. Efter besöket blir det en gemensam middag och sedan åter till hotellet för övernattning.

Dag 3 tisdag:
Efter frukost en rundtur och vandring i nationalparken Brecon Beacons. Vi intar en medhavd lunch i parken. Till kvällen hoppas vi att vi kan hitta en kör för underhållning dessutom gemensam middag.

Dag 4 onsdag:
Efter frukost ger vi oss av till Stratford upon Avon där vi äter lunch och besöker Shakespeares hem. På eftermiddagen bär det av till London. Vi planerar en gemensam middag samt en musical. Kostnad för musical ingår inte i avgiften utan betalas för sig. Vi återkommer med förslag på musical

Dag 5 torsdag:
Efter frukost beger vi oss till Vattenfalls Londonkontor för information om deras verksamhet i Storbritannien samt information från en representant för branchorganisationen Energy UK om tillståndet på elmarknaden i England och effekter av Brexit. Efter detta besök tar researrangemanget slut och deltagarna är fria att göra vad de vill, stanna i London ett par dagar, logi fixar var och en i så fall, eller ta sig ut till flygplatsen för hemfärd.

Anmälan:
Anmälan sker senast 30 jan genom en bokningsavgift, som inte är återbetalningsbar, på 2.000 kr/pers. till Plusgiro 637 70 80-4.

Avgift:
10 500 kr för medlemmar i dubbelrum, 14 500 kr för singelrum. Medföljande betalar 11 500 kr. Full betalning emotses senast 30 mars.

I resan pris ingår
Alla busstransporter från Heathrow söndag, dag 1, till Wales fram till London, via Stratford upon Avon dag 4, logi inkl. frukost alla dagar, inträden, guider, middag dag 1, lunch och middag dag 2, 3, 4 exkl. dryck. I resan pris ingår inte flyg, ej heller transport ut till Heathrow dag 5.

Max antal:
30 personer. Först till kvarn gäller, vi meddelar de som inte kommer med.

Kontaktperson:
Hélène Blomberg, tel. 072-237 00 15.

Musical i London onsdag kväll, dag 4:
Anmäl till kontaktpersonen så snart som möjligt om intresse finns. Vi föreslår Tina Turner.

Om, mot förmodan, resan från vår sida inte kan genomföras återbetalas bokningsavgiften.