Föreningsstämman 7 mars 2012

Traditionsenligt hälsade Ingvar Spanne alla välkomna till årets föreningsstämma i Nordiska Muséets lokaler.

Maria Perers från muséet berättade inledningsvis om den pågående utställningen "Skolslöjd". Många veteraner log igenkännande åt bilderna på träbjörnar, grytlappar och gymnastikpåsar, som skickats in av svenska folket.

 

Av Magdalena Ellfors fick vi veta vad Vattenfalls avdelning  "Corporate Social Responsibility" arbetar med. Som namnet antyder handlar det om att främja företagets anseende ute i samhället. Här ovan syns Magdalena framför en bild av det projekt i Hässelby som startats för att se om en familj kan klara av att inte släppa ut mer än ett ton koldioxid per person och år.

 

  

 

   

 Efter avslutat möte kunde Ingvar och Anne konstatera bl.a att styrelsen fått ansvarsfrihet och ett nytillskott efter avgående Leif Emsjö i form av Annika Bergenheim.     

                                                           

       

 

20-årsjubiléet för Veteranföreningen firades avslutningsvis med några goda snittar och cider i stora hallen, till glada New Orleans-toner från The NO-trio.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     ---o---

 

 

Foto: Ingvar Spanne, Jan Sedvallson